A 100%-ban magyar tulajdonú cég fő profilja a fémszerkezetek- és középvas szerkezetek gyártása, ezen belül szakosodva a vasúti biztosító berendezésekre. Több évtizedes, megbízható gyártói tapasztalattal rendelkezünk.

A cég jogi elődje az Ecseri Törekvő MGTSZ ipari mellékága, amely 1968. május 2-án alakult 15 fővel. 1973-ban az ecseri telephely átköltözött Gyömrőre, jelenleg is ez a cég telephelye. Ebben az időben a foglalkoztatottak száma már elérte a 90 főt, akik többségében a fémiparhoz értő lakatos szakmunkások voltak. Megrendelőinknek gyártottunk berendezéseket, gépeket importra és exportra is.

Hazai főbb partnereink ebben az időben: ÁFOR, később MOL, MÁV Rt. KÖVAC, MIRKÖZ, LÁNG Gépgyár.

A fémszerkezet gyártás piacán a fejlődéssel lépést tartva csak a korszerű, modern technikával és technológiával rendelkező cégek lehetnek versenyképessek. Csarnokunkat és gépparkunkat a lehetőségekhez képest folyamatosan felújítottuk, modernizáltuk. Az évtizedes szakmai múlt, valamint mukatársaink szakértelme biztosítja megrendelőink felé a minőségi termékek, gyors, pontos szállítását kedvező fizetési feltételekkel és árral.

Cégünk a gyártás során kiemelt szempontként kezeli a környezetvédelmet. Tervünk a közeljövőben egy európai uniós színvonalú csarnokbővítés, korszerű technológiával és gépekkel felszerelve.

A Tóbiás Fémipari Kft 2016. októberében bevezette az ISO 9001 MIR rendszert.